W tym odcinku przepis na zupę zalecaną chorym, ryba na parze i delikatny biszkopt. Im bliżej lata, tym mniejszy mamy apetyt na ciężkie dania. Dlatego Ewa Wachowicz sięga po sezonowe produkty, w tym szparagi, i przyrządza je właśnie tak, aby zaspokoić apetyt na lekkie potrawy. Idealne na wiosenny stół. Oglądaj „Ewa gotuje” w sobotę o godz. 10:10 w Polsacie.
News
Prowadząca program „Ewa gotuje” dzieli się z fanami zdjęciami z jego realizacji. Nagrania kolejnych odcinków kulinarnego show w toku, czego dowodem są fotki, które prowadząca zamieściła na Instagramie. To rzadka okazja zobaczyć to, czego nie pokazują kamery: sprzęt, ekipę i unikatowe „prywatne” ujęcia Ewy Wachowicz. Nowe pyszne przepisy w sobotę o godz. 10:10 w Polsacie.
Odwiedzamy kuchnie: hiszpańską, brytyjską i polską, aby podpatrzeć ich przysmaki. Ewa Wachowicz wykorzystuje w swojej kuchni proste składniki, aby przygotować dania popularne w Europie, choć już nie tylko, bo rozsławił je ich wyborny smak. Poznaj potrawy, którymi delektują się inne narody. Oglądaj „Ewa gotuje” w sobotę o godz. 10:05 w Polsacie.
Gospodyni kulinarnego show „Ewa gotuje” o sztuce dopasowywania menu do stylu życia. W jej programie równie ważny jak smak potraw jest ich skład i jakość i pochodzenie produktów. Jak mówi, każdy powinien sam rozważyć, co jest najlepsze dla jego organizmu i tak komponować swoje menu, aby zapewnić sobie dobre samopoczucie. „Ewa gotuje” w sobotę o godz. 10:10 w Polsacie.
Wideo
więcej >