O programie

To nie jest program dla słabeuszy. Kulinarny kunszt, wyścig z czasem, gigantyczny stres i presja. Emocje na granicy histerii, walka z sobą w dążeniu do przygotowania perfekcyjnego dania. To i wiele innych wyzwań czeka za drzwiami najsłynniejszej restauracji na świecie „Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia”. Porządku w najbardziej piekielnej restauracji w Polsce strzeże szef Michał Bryś.

 

Tylko nielicznym uda się tutaj przetrwać i opuścić program z podniesionym czołem. Czekają na nich piekielne zadania i przede wszystkim On - Michał Bryś, szef kuchni i współwłaściciel warszawskiej restauracji L’enfant Terrible, okrzyknięty tytułem "Szef Jutra 2016" przez Gault&Millau - polską edycję jednego z najbardziej prestiżowych przewodników kulinarnych świata. Przez dziesięć tygodni uczestnicy muszą grać pod jego batutą, nawet jeśli wszystko będzie przeciwko nim.

 

 

Oficjalna strona programu: www.hellskitchen.polsat.pl



Zobacz więcej
Wideo
Komentarze
© Polsat 2016