Na talerzu z liścia wylądowały takie specjały jak larwa robaka kokosowego, chrabąszcz, karaluch, modliszka i skolopendra, a na deser zaserwowane zostało oko barakudy.
Kto pokonał swoje bariery i wykorzystał słabości przeciwników, a raczej niemoc do skosztowania tej entomologicznej kuchni? Łatwo nie było...
Oto fragment odcinka. Smacznego!
„Wyspa przetrwania” w każdy piątek o godz. 20:00 w Telewizji POLSAT.
Zobacz także:
„Wyspa przetrwania": Intryganci są wśród nas
„To jest gra. Tylko, że na końcu leży duża kupa forsy”
„Wyspa przetrwania”: Na oszustwie nic nie zbudujesz!
Wyścig o... kotleta schabowego na „Wyspie przetrwania”
„Wyspa przetrwania”: Narodziny plemienia „Vuku”
„Wyspa przetrwania”: Najbardziej płakali... najtwardsi faceci